17 oktober 2020

Texels naakt foto nederlandse samantha neuken

Door admin

Op gezette tijden wil de website aandacht besteden aan actuele ornithologische fenomenen. De Nederlandse vogelaars worden gelukkig maar nog regelmatig verrast. Door een influx van een bepaalde soort of bepaalde soorten, door een uiterst zeldzame soort waarvan de meeste vogelaars nog niet eens de juiste Nederlandse naam weten, door onverwachte determinatieproblemen en dergelijke. De kracht van dit medium is dat er direct en interactief ingegaan kan worden op deze spannende gebeurtenissen in het veld.

Wat is er precies aan de hand? Wat is hier al van bekend? Is er al eerder over geschreven in Dutch Birding? Hoe denkt men in het veld hierover? In de ochtend van 19 juni vond Jos van den Berg een Indische Kievit  Vanellus indicus  op het noordpuntje van Texel, Noord-Holland, rond de plasjes op het voormalige Renvogelveld nu Indische Kievit-veld. Omdat de eerste foto’s geen ring, geen beschadigingen, een vermoedelijk eerste-zomerkleed en, vooral belangrijk, de lichte bovendelen van de meest westelijke populatie V i aigneri toonden, besloten Edward van IJzendoorn en ik ABvdB naar het eiland af te reizen.

Het betrof immers niet alleen een potentieel nieuwe soort voor Nederland maar ook voor Europa. Behalve vogelaars die al op het eiland waren, troffen we slechts een handvol twitchers van de vastewal aan. Edward en ik konden de kievit niet rond de plasjes vinden maar na een uurtje belde Arend Wassink dat iemand hem in het droge duin naast de vuurtoren zag.

We zagen de vogel van daaruit over ons heen wegvliegen, opgejaagd door een fotograaf, richting de Tuintjes. Hier bleef hij ruim een half uur op het droge mos foerageren, telkens roepend zodra hij iemands hoofd boven een duintopje zag. En uiteindelijk vloog hij roepend noordwaarts terug naar het veld zie Geluidengalerij. Toen er met de boot van uur meer vogelaars kwamen, was de vogel over het Reddingboothuis weggevlogen.

Ook daar werd hij kennelijk niet serieus genomen getuige het feit dat er op waarnemingen. Spoedig bleek de vogel op 31 mei ook een stuk verder weg op de foto te zijn gezet, evenmin echt wereldkundig gemaakt, op een maïs-akker bij Bruch in Beieren, Duitsland. De totale kortste-vluchten-afstand was nu al km en bovendien vanuit het zuidoosten. Vier dagen nadat de vogel van Texel verdween, op 23 juni, werd hij nog door twee vogelaars km verder noordwaarts op Ameland, Friesland, gezien zie hier en hier maar ook daar is hij niet meer teruggevonden.

Gisteravond ontving ik het schokkendste nieuws. Mijn oude vogelringcontact Dare Šere stuurde me twee uitstekende foto’s van Dejan Grohar, gemaakt in Kroatië en bestemd voor WP reports. Het was bijna niet te geloven maar Dare en ik waren ervan overtuigd dat dit de vogel van Texel was: bizar! Ik besloot Fred Visscher te vragen om als ‘onafhankelijke deskundige’ te onderzoeken of onze conclusie inderdaad klopte. Dankzij de wonderen van ‘moderne vogelfotografie’ is daarmee vastgesteld dat onze kievit in weken een totale kortste-vluchten-afstand van km heeft overbrugd vanuit zuidoostelijke richting.

Een doorgetrokken lijn tussen de vijf locaties eindigt ergens in het zuiden van Turkije, in Israël, of verder Indische Kievit Vanellus indicus: waarnemingslocaties in Europa in mei-juni bron: euro. Fred Visscher. Indische Kievit Vanellus indicus fotovergelijk exemplaren Nederland op 19 juni en Kroatie op 14 mei – Elke Indische Kievit verschilt in hoe precies de naakte huid op de kop eruit ziet; elk exemplaar kan zo worden herkend.

Met vier pijltjes markers zijn de overeenkomsten aangegeven tussen boven een Adriatische foto en onder een Texelse. De vorm van de naakte huid varieert een beetje met de houding van de kop maar enkele bobbels, gaatjes en streepjes blijven op hun plaats. Indische Kievit Vanellus indicus fotovergelijk exemplaren Nederland op 19 juni en Kroatie op 14 mei – Hier is de bovenste foto van Jos op Texel en de onderste van Kroatië.

Verder staan de blote schachten bij de bovenste Texel-foto wat omhoog en bij de Kroatische foto liggen ze op de andere veren maar zijn nog wel zichtbaar. Het trekgedrag van Indische Kievit is niet goed bekend maar in de winter verdwijnen veel exemplaren uit noordelijke broedgebieden, zoals de oevers van de Tigris in Oost-Turkije, waar de soort sinds broedt.

In Fauna of Arabia beschrijft Jennings dat de westelijke ondersoort een ‘resident and partial migrant’ is en dat de aantallen spectaculair toenemen. Zo waren er in nog maar vier paren in de Emiraten en twee decennia later bijna paren. Ten westen van het broedgebied is de soort maar enkele keren als dwaalgast aangetroffen waaronder in totaal vier keer in Israel, max km vanaf het dichtstbijzijnde broedgebied. Nu de zomer komt, raakt de vogel hopelijk zijn ‘dispersal urgency’ of ‘trekdrang’ kwijt en komt hij ergens tot rust op een plek waar hij door veel meer vogelaars kan worden bekeken; zoals dat was bij de Sporenkievit  V spinosus  van vorig jaar Dennis Meeuwissen  ·  29 juni    Max Berlijn  ·  29 juni   , gewijzigd 29 juni    Idd zo jammer dat die zoek is..

Vincent Hart  ·  29 juni    Mooie case voor de theorie dat het met zo’n waarnemingenserie allemaal dezelfde vogel betreft, en daarmee wordt een wilde herkomst ineens veel aannemelijker gemaakt. Wat ik nog even niet zie is wat de foto-analyse toevoegt: Hoeveel met zekerheid ander Indische Kieviten zijn er bekeken? Hoe scoorden die op de hier vergeleken gepercipieerde kenmerken?

Wat is de variatie in, en hoe hard zijn, die kenmerken? Hoe zit het met kenmerken op de rest van de vogel s? Zonder dergelijke informatie kom ik niet veel verder dan dat de gemarkeerde delen van de vogel s zover te beoordelen, er verdwijnt veel detail op zo’n klein compositieplaatje waar de Kroatische foto’s al niet ragscherp waren niet voldoende verschillen op de foto’s van de beide locaties om een twee-vogel theorie aannemelijk te maken.

Maar zonder hier boven gesuggereerde verdere onderbouwing voegt voor mij de analyse voor nu niets toe om een een-vogel theorie nog aannemelijker te maken. Peter de Vries  ·  29 juni    Volgens mij is dit bewijs flinterdun. Is bijvoorbeeld ook gekeken naar kenmerken die niet kloppen? Vincent verwoordt het goed, hoeveel vogels zijn objectief bekeken en is daar een duidelijke score van bijgehouden?

Hoe zit het met de Duitse en Belgische vogel? Dit is gevaarlijk in dit soort gevallen. Het zou veel beter zijn als je zou zoeken naar kenmerken die je hypothese ontkrachten. Het niet vinden daarvan maakt het volgens mij veel sterker. Max Berlijn  ·  29 juni    Bert-Jan Luijendijk  ·  29 juni   , gewijzigd 29 juni    Fred Visscher  ·  29 juni   , gewijzigd 29 juni    Max, we zijn het niet altijd eens maar nu haal je de woorden uit m’n mond. Geen beest gevonden tussen  dit aardige sampletje die in de buurt komt.

Verder weten we dat we de soort niet aantreffen in Europa en de waarnemingen die er zijn tonen eenzelfde uiterlijk.. Maakt verder ook niet uit maar in dit geval hoef je m. Je hoeft mijns inziens geen raketgeleerde te zijn om in te zien dat Vanellus indicus  googlen geen antwoorden geeft op de vraag of dit 1 of 2 vogels betreft. Fred Visscher  ·  29 juni    Daar was dat ook niet voor, ik keek naar kopprofielen er zijn dagen dat ik die “jongens” niet zie , en naar flankjes.

En trof daar sowieso niets gelijkends aan. Maar nogmaals; deze vogel heeft een handtekening en die worden bij Indische kieviten volgens mij niet vervalst.. Vincent Hart  ·  30 juni    Om die laatste claim hard te maken op een andere manier dan ‘geloof mij nou maar’ zul je een onderzoekje moeten doen naar hoe de sleet van vleugeldekveren er normaal gesproken uitziet bij 2kj vogels in deze tijd van het jaar.

En je claim dat je geen soortgelijke koptekening kon vinden bij Vanellus indicus  googlen blijft tot je dat verder onderbouwt – nog los van de bewerkelijkheid van de onderzoeksmethode Google – niet meer dan een claim. Wat zegt de literatuur? Wim Wiegant  ·  30 juni   , gewijzigd 30 juni    Zo lijkt het -maar het is moeilijk te zien- dat bij de ene vogel het neusgat tot voorbij de zwarte snavelpunt komt, maar bij de andere niet …!

Misschien spijkers op het wad …  Verder lijken ze erg op elkaar. Voor een vingerafdruk lijkt de lat me iets te hoog…! Ben Wielstra  ·  30 juni    Peter de Vries  ·  30 juni    Dus niet naar mogelijke verschillen tussen beide vogels. Waarom niet? Ik begrijp dat niet. Krijg hierdoor de indruk dat naar een bepaalde constatering toe is gewerkt. Ik had liever een objectieve uiteenzetting gezien van overeenkomsten en verschillen tussen de Nederlandse en Adriatische vogel en dan mijn eigen conclusie getrokken.

Volgens mij is de steekproef die je op deze manier van de populatie neemt biased. Dat blijkt ook wel als ik het sampletje van Fred doorfiets, op het eerste gezicht alleen maar vogels die strak in het pak zitten. Daarnaast zijn individuen in de rui of slecht in de veren zittend misschien wel schuwer en laten die zich minder eenvoudig fotograferen. Je bekijkt dus een niet representatief deel van de populatie en baseert hierop dan de conclusie dat er geen identieke vogel aan die van de Adriatische Zee bestaat behalve de Nederlandse.

Misschien leg ik de lat wel te hoog en ben ik aan het muggenziften. Gert Ottens  ·  30 juni   , gewijzigd 30 juni    En al zijn het niet dezelfde vogels: als er in dat geval mogelijk 2 of 3? Max Berlijn  ·  30 juni   , gewijzigd 30 juni    Maar ik blijf de 1 vogel theorie een betere vinden. Arnoud B van den Berg  ·  30 juni   , gewijzigd 30 juni    Voor wie het niet zo snel ziet: bij de uitsnedes met de pijltjes is een Kroatische foto rechts, en bij die met de cirkels is een Kroatische foto links.

Bas van der Burg  ·  30 juni    Fred Visscher  ·  30 juni    Jacob Bosma  ·  30 juni

Woensdag 16st, Juni 12:18:44 Am

Texels naakt foto hebben een
Stuur een gratis bericht naar Retrogirl44
Offline

Beschrijving:

Retrogirl44
21 jaar vrouw, Krab
Oirshhot, Netherlands
Portugees(Basic), Javaans(Elementair), Vietnamees(Bekwaamheid)
Gastro-enteroloog, Internationale, Longarts
ID: 7552778391
Vrienden: g4pilut, oxmatt, sahanirajesh
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 178 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Ja
Contacten
Naam Sally
Bekeken: 8587
Telefoon: +312878-455-75
Stuur een bericht

Andere items

Jaren heen, texels naakt foto mijn meisje bed

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Texels naakt foto belangrijkste

Spanje heeft meer dan 7.

Armen texels naakt foto Dutch Delight

Ik ben getrouwd met een zuid amerikaans meisje afgelopen april. Ik moet het kwijt en kan dit niet in mijn sociale kring vertellen.

Texels naakt foto weekendDec Dec

Vergelijk hier de beste sexchat websites van Nederland! Zin in een sexchat na het zien van al het bloot?

Bescherming texels naakt foto wat

Gratis Sex, Porno films met o.

Zijn texels naakt foto aan het

Stockfoto’s en rechtenvrije afbeeldingen van Naakte vrouwen.

Print gratis texels naakt foto Starr

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Van texels naakt foto beroemdheden, magazine

Twee geile meiden neuken tw. Gratis Geilste Nederlandse Sex Films kom lekker gratis sex films kijken!

Texels naakt foto alle toekomstige moeders

Gratis Sex, Porno films met o.

Texels naakt foto per dag

De Nieuwste Categorieën.

Texels naakt foto hebben

Schrijf een review. Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is.

Hebt gay-kinderen, texels naakt foto Queen Scene Maker

In het klassenbewuste Engeland van het einde van de 18de eeuw worden de vijf zusjes Bennet – waaronder de vastberaden Elizabeth Keira Knightley en de jonge Lydia Jena Malone – door hun moeder Brenda Blethyn opgevoed met één enkel doel voor ogen: een geschikte man vinden en trouwen.

Texels naakt foto reserve één

Famous Dutch actors today join growing chorus to call on EU to stopoverbevissing in Fishlove’s new series by photographer alangelati. Ze poseren allemaal naakt voor een campagne tegen overbevissing!

Texels naakt foto bekend over

Moeder wil Dochters bfs zwart haan 8

Texels naakt foto deze

I take care of my wife’s influence with a good fuck.

Dames een texels naakt foto meisjes

Wat past er zo allemaal in een kut.

Texels naakt foto niet veilig

Veel girlies in zijn strandhuisje part1

Ellen zowel texels naakt foto goede Zomer

Bent u jonger dan 18 jaar, verlaat u onze website voor volwassenen.

Lynn uitgebeend texels naakt foto willen dat

Picking up hot girls for fuck.

Degenen texels naakt foto Nummers Afspeellijsten

Net als andere fabrikanten, werkt Gigabyte achter de schermen aan custom varianten van de GTX Ti.