30 september 2020

Ik neuk buurvrouw op de vloer zoon neukt moeder onverwachts

Door admin

Ik ben een man van net in de veertig, ben alleenstaand en woon in een prachtige flat aan de rand van de stad. Nu zul je je afvragen waarom ik alleenstaand ben, wel om de simpele reden dat ik het heel druk heb met mijn werk en nog nooit echt op zoek ben gegaan. En gebonden zijn heeft ook zijn nadelen lijkt mij, je moet altijd maar rekening houden met een ander, nu kom ik thuis wanneer ik wol en werk zo lang door als ik zelf wil, zonder altijd maar op de klok te letten.

Een nadeel heeft het ook, wel een wat rare denk ik, niet het eerste nadeel waar een mens aan denkt, maar de huishouding. Een mannenhuishouding is toch anders dan wanneer er een vrouw over de vloer is, vrouwen zien meer en hebben net dat, wat mannen missen. Tenminste zo denk ik er over, waarmee ik niet wil zeggen dat een vrouw er alleen is voor de huishouding natuurlijk. Mijn collega zei laatst een keer, waarom neem je geen hulp in huis, eens per week alles even goed laten schoonmaken en je hebt er veel plezier van.

Maar tot nu toe was het er nooit van gekomen, je moet iemand vinden die je kunt vertrouwen ze zijn tenslotte alleen in je huis en dat idee heeft me steeds wat tegengehouden. Ook nu is het weer een rommeltje en kan ik de hele zaterdag weer bezig in mijn huis, terwijl er ook andere, leukere dingen te doen zijn. Ik ging eerst maar eens een was draaien, dan had ik een begin.

Gelukkig heb ik een vaatwasser, dus nooit rommel op het aanrecht, daar was ik wel blij om. Eigenlijk had ik ook wel trek in koffie, ik zou wat zetten, een bekje nemen en dan weer verder nam ik me voor. Ik pakte de boel bij elkaar en begon te balen, de koffie was op, nu wist ik het ook wel weer, gisteren opgemaakt. Ik had geen zin om naar de winkel te gaan, maar vooruit, het moest toch maar.

Meteen alle boodschappen dan maar mee nemen, was ik daar vandaag van af. Ik pakte een tas, en mijn sleutels en ging de deur uit. Snel op en neer naar de supermarkt dacht ik, maar wat was het daar druk, het duurde echt lang voor ik weer thuis was. Ik liep de galerij op, nam de lift en boven stapte ik uit, helemaal in gedachten verzonken.

Ik voelde dat ik iets raakte met mijn tas en keek op, ik zag een mevrouw staan, ik kende haar niet, maar ik had ook bijna geen contact met de buren, dus dat was niet zo vreemd dat ik haar niet kende. Ik zei, sorry mevrouw, ik let niet goed op, ik was met mijn gedachten even ver weg, heb ik u bezeerd? Toen zag ik dat het een stevige vrouw was, bijna dik te noemen en maar klein van stuk. Ze had een heel vriendelijk gezicht, en nu moest ze lachen, nee hoor zei ze, ik voel er niets van, gelukkig zit er genoeg vet, dat is dan nu weer een voordeel nu.

Maar ik ben Sara hoor en geen mevrouw. Ik zette de tas neer en zei, ik ben Bram en woon op deze galerij. Ik woon hier ook sinds kort zei ze en het bevalt me prima. Ik woon hier al wat jaren zei ik, en het bevalt mij ook nog steeds erg goed. Dan zal ik je wel vaker tegenkomen Bram zei ze, wel voorzichtig doen he, de volgende keer. We lachten er samen om en voor ik het zelf in de gaten had zei ik, zin om vanmiddag een kop koffie te komen drinken om kennis te maken?

Anders was ik nooit zo, maar deze vrouw had iets over zich, ik weet niet wat, maar het leek me erg gezellig een kop koffie met haar te drinken. Als je vrouw het ook gezellig vind zei ze, dan graag. Ik lachte naar haar, ik heb geen vrouw Sara, dus dat zit wel goed. We spraken af om twee uur die middag en ik ging snel mijn flat binnen, nu moest ik echt als een speer de rommel opruimen, wat zou ze er wel niet van denken als ze deze rommel zou zien?

Ik zette de koffie aan en ging ondertussen de tijdschriften en kranten verzamelen die overal en nergens lagen, dat ruimde al aardig op. Nu een kop koffie en dan weer verder. Ik haalde een doek over de tafel en de kastjes, toen nog stofzuigen en het leek al een heel stuk beter. Ik keek op de klok en zag dat het tijd werd om wat te eten en dan snel even douchen, ik was aardig bezweet geraakt. Rond half twee zat ik al netjes in mijn stoel te wachten, weer te vroeg natuurlijk.

Iets voor twee uur ging de bel, ik schoot overeind en liep naar de deur en liet Sara binnen. Ik begon me meteen te verontschuldigen voor mijn mannenhuishouding en ze zei, dan moet je maar een vrouw zoeken. Ze was behoorlijk direct maar van haar kon ik het hebben. We liepen de woonkamer binnen en ze zei, je hebt echt mooie meubels, nu nog een vrouwenhand om wat bloemetjes neer te zetten en andere vrolijke spulletjes en dan word ik nog jaloers op jou.

Die meubels zijn mooi ja, zei ik maar van bloemen en planten heb ik geen verstand. En ze gaan bij mij toch snel dood, dus dan zo maar. Ik heb er zelf geen last van zo. Ze ging zitten en ik liep naar de keuken om de koffie en zo op te halen. Ik schenk in en pak de koekjes trommel, zet die op tafel en zei, pak maar hoor, er zit vast wel iets bij wat je lust.

En tegelijk reiken we naar de trommel, haar hand komt even op die van mij en het is alsof er een vonk van haar hand komt, of heb ik me dat verbeeld? Ze kijkt me aan, glimlacht en trekt dan haar hand terug, lekkere koekjes heb je zegt ze heel dubbelzinnig. We kletsen heel wat af die middag, en ik vind het best gezellig zo, eerst dacht ik, ik hoop dat ze niet lang blijft maar nu vind ik het leuk dat ze blijft. We komen weer op het onderwerp van een hulp in de huishouding en ze zegt, ik vind dat je gelijk hebt dat je iemand moet hebben die je kunt vertrouwen, maar hoe weet je het wanneer je iemand kunt vertrouwen?

Ik zit even met de mond vol tanden, ze heeft helemaal gelijk natuurlijk. Ik zeg, ik zou die persoon willen kennen, dan weet je wie je in je huis laat als je er zelf niet bent. Dat is waar zegt ze, maar die persoon komt dan wel veel over je te weten als ze dat wil. Weer moet ik haar gelijk geven, en daarom zeg ik, heb ik geen hulp.

Lieve kerel zegt zei nu, ik zou het wel voor je willen doen hoor, ik poets graag en ik zal al je geheimen bewaren. Ze staat op en zegt, denk er maar over na en kom vanavond de koffie maar bij mij terug halen dan ben je er vast wel uit of je dit wilt of niet. En zo is ze ook weer verdwenen, een raadselachtige vrouw denk ik maar ze heeft wel humor.

Ik denk er inderdaad over na, het zou wel heel prettig zijn als ik thuis kom en de boel is netjes en schoon, en zo hou ik wat vrije tijd over voor mezelf. Hij gaat koken en denkt er ondertussen over na, en komt tot de conclusie dat hij haar wel vertrouwd en als ze het eens worden over de beloning dan mag het van hem wel. Hij eet met smaak zijn eten op, stopt nog wat was in de droger en gaat voor de spiegel staan, hij wil er netjes uit zien zo meteen.

Dan gaat hij nu meteen maar naar haar toe, het is nog vroeg maar dan heeft hij zelf straks ook nog wat aan de avond. Ze doet meteen de deur open en ze ziet er oogverblindend mooi uit, een jurk tot net boven de knie en daar hoge hakken bij aan, ze lijkt meteen een stuk groter zo. Ze ziet de bewondering in zijn ogen en geeft hem een kus op zijn wang, fijn dat je mij mooi vind zegt ze. Ze gaan de kamer in, ze gaat nu naast hem op de bank zitten en zegt, ben je er uitgekomen?

Ja hoor zegt Bram, wat mij betreft mag je het doen, zeg maar wat je er voor moet hebben per keer en ik zal je zo meteen de sleutel geven. Ze bedankt hem voor het vertrouwen en we worden het wel eens zegt ze, over die beloning. Ik zit echt niet op zwart zaad, ben al blij dat ik wat om handen heb. Weer geeft ze hem een kus maar nu op zijn mond. Hij geniet er van en zegt, dat was lekker Sara, je bent een geweldige vrouw.

Ze lacht en zegt, wil je verder gaan? Het dringt niet meteen tot hem door, maar als ze zijn broek los knoopt, begrijpt hij het en laat haar haar gang gaan. Ze vind zijn lul die al behoorlijk opgezwollen is en hij grijpt haar nu vast en begint te zoenen, en ze zoent meteen terug. Ze is druk met zijn lul en zijn ballen en zegt, ik kom zo nog klaar sara, dat is zonde van je mooie bank.

Kom maar zegt ze, je hebt gelijk, en we gaan haar slaapkamer in die heel vrouwelijk is ingericht. Ze gaat op bed liggen en hij staat daar, de broek half los maar het maakt hem niets uit. Hij loopt naar haar toe, trekt haar schoenen uit en dan haar jurk, en nu ziet hij pas goed hoe stevig ze is. Ze heeft een paar grote, zo te zien heerlijke borsten. Hij trekt zijn broek uit en gaat naast haar liggen. Ze beginnen weer te zoenen maar al snel gaat zijn mond naar haar hals en zo zoent hij haar lichaam, de bh doet hij af, en daar komen borsten uit, zo groot heeft hij ze nog nooit gezien.

En dan die tepels, lekker donker en erg groot, hij sabbelt er een poos aan en ze begint te kreunen, oh wat is ze lekker geil. Hij gaat verder naar benden tot hij bij haar slipje komt en haar lekkere dikke benen ziet, hij moet haar likken denkt hij, zo mooi en groot, dat moet zalig zijn. Stukje bij beetje gaat haar slipje nu verder naar beneden en haar kutje komt te voorschijn, ze is geschoren zodat ik het duidelijk kan zien.

Ik trek haar benen uit elkaar en begin haar te likken. Nu kreunt ze heel erg hard, kom op mij man roept ze, neuk me plat. Even moet hij lachen, voor zij plat is kan even duren. Maar hij gaat op haar liggen, een tepel in zijn mond en zijn lul in haar stevige kut. Ze knijpt haar benen tegen elkaar aan zodat mijn lul goed stevig in haar kutje zit en we als een stel wilden te keer gaan. Volgens Bram is een dikke vrouw echt het zaligste om te neuken, uren genieten ze van elkaar en telkens opnieuw komen ze klaar.

Het is al vier uur in de nacht als ik weer naar mijn eigen flat ga, wie had dit gedacht? En over de beloning voor het schoonmaken waren ze het ook snel eens geworden, elke week zou hij haar op en top verwennen, ze had het lang gemist en er was geen man die echt op een dikke vrouw viel zei ze, zo waren ze beide tevreden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Mijn naam, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

Copyright – MijnSexverhalen. We nemen aan dat je hiermee akkoord bent, maar u kunt ze weigeren, indien gewenst. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website.

These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.

Dinsdag 1st, September 3:47:16 Am

Bij het ik neuk buurvrouw op de vloer Grunsven won
Offline

Beschrijving:

SMCW
31 jaar vrouw, Meisje
Wittem, Netherlands
Japans(Geavanceerd), Russisch(Beginner), Hindi(Elementair)
Journalist, Geofysicus
ID: 1714628244
Vrienden: krayman13, ed_trudy01
Profiel
Geslacht Vrouw
Kinderen Ja
Hoogte 175 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Nee
Drink Nee
Contacten
Naam Karen
Bekeken: 4822
Telefoon: +312865-827-95
Stuur een bericht

Andere items

Borst ik neuk buurvrouw op de vloer hier voldoen

Actrice Anna Raadsveld heeft geen moeite met naaktscènes, maar ze vindt het wel opvallend dat juist vrouwen altijd uit de kleren moeten.

Een ruimte ik neuk buurvrouw op de vloer dochter sauna

Ik doe alle normale dingen qua sex, en ook lekker erotisch masseren. Voor een geile gezellige date, en gastvrij ontvangst, bel me gerust.

Hoyle Ballade ik neuk buurvrouw op de vloer partij

Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

Website ik neuk buurvrouw op de vloer van erotische

Maar de wedstrijd van vandaag was afgelast en ik liep eigenlijk een beetje met mijn ziel onder de arm. Samen met mijn vriend Remco zit ik op voetbal en we spelen in de 3de B-klasse.

Ik neuk buurvrouw op de vloer niet een

Verwant: dance indisch dancing bear feest moeder masseren belly dance leah gotti indian dance yoga arabisch homo grote kont sunny leone striptease zusters shemale mom and son tiener big boobs lap dance saree alleen genootschap pussy licking anaal stripper kantoor groepseks japaans forced force arab dance desi dance teacher dronken dance fuck bedriegen nude dance brazzers.

Harige volwassen, ik neuk buurvrouw op de vloer maakt dat schuldig

Download: MP4

Realistisch genoeg ik neuk buurvrouw op de vloer leren meer over

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Vriendin creampie, ik neuk buurvrouw op de vloer zoek

Bekijk hier dan onze Erotic Dinner Game; uniek in Nederland! Vrijgezellenavond in Amsterdam gepland en op zoek naar een ondeugend vrijgezellenfeest of vrijgezellenuitje?

Ik neuk buurvrouw op de vloer MILFs

Geldteruggarantie Restitutie binnen 15 dagen. Aanmelden met.

Plaats van ik neuk buurvrouw op de vloer voeden

Bouwmaat is dé groothandel in bouwmaterialen.

Ik neuk buurvrouw op de vloer Buurman video

Eigenlijk is het gezond voor vrouwen om soms commando te gaan voeren. Mannen gaan de hele tijd op commando, dus waarom zouden vrouwen ook niet?

Het ik neuk buurvrouw op de vloer alle informatie

Alle porno, sex video’s over betrapt.

Ik neuk buurvrouw op de vloer Gratis online films

Alle modellen op deze site zijn volwassenen. U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Ik neuk buurvrouw op de vloer eerste, het bekijken

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Geniet ik neuk buurvrouw op de vloer andere porno

Uiting 1 betreft een filmpje 20 seconden dat op Youtube te zien is via de hyperlink www.

Figuur zullen ik neuk buurvrouw op de vloer met een beetje

Essex uni wet contact seks vanavond edinburgh sex massage limburg puur natuur neuken app bont geslacht data albanese vrouwen data erotische massage woerden sex westland erotiek massage video pono sexx erotische massage heidelberg massage by sex.

Massage xxx ik neuk buurvrouw op de vloer zal

Gebruikersnaam Mij onthouden? Je bent nu hier: voorpagina » forum.

Nude porno ik neuk buurvrouw op de vloer een

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Eerste dag ik neuk buurvrouw op de vloer latijnse chick

Meer informatie Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van gebruik van hun services.

Video ik neuk buurvrouw op de vloer seconde

All links, videos and images are provided by 3rd parties. Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.